ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

diumenge, 4 de gener del 2009

MITJA MARATÓ DE SITGES 11 GENER 2009


Finalment 14 intrèpids atletes s'han animat a fer l'entrenament d'avui 4 de gener. Cal destacar en l'entrenament d'avui la presència de Marina Prat que va ser una atleta d'èlit molt important a finals dels 80 i principis dels 90. A més s'han animat a venir Toni Sánchez, Lluis Arias, Joan Albà, Joan Salvador, Jordi López, Vincent Schmitt, Candi Canales, Txema Lásquibar, Juan Carlos de la Rubia, en Toni del Centre Arnau , Xavi Sánchez, José Antonio i en Josep Jané.




I per la setmana vinent tenim la Mitja de Sitges, els que es vulguin fer la foto de família quedem a les 9,30h a la zona de columpios que hi ha prop de la surtida i ens podem fer la foto amb el mar de fons. Si algú voluntari/a que no competeix i es vol fer càrrec de fer les fotos durant la cursa que ens envii un e-mail i li facilitarem la càmara digital.

Finalment us adjuntem un link on hi ha l'entrenament que es recomana per la darrera setmana de preparació d'una mitja per si el voleu seguir o modificar al vostre gust.


1 comentari:

Lo Búfal ha dit...

Ens veiem a dos quarts per fer la foto.
Salut i Km's!