ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dimarts, 29 de desembre del 2009

1ªTROBADA ATLETESVNG.ORG

Ahir es van decidir coses importants pel nostre futur proper, en breu penjarem l'acta de la reunió que firmarà la propera reunió de junta.

Dins d'un ambient i clima festiu i de germanor vam gaudir d'un bon àpat i després vam poder gaudir de la presentació del Carles Escofet que va amenitzar i molt el lliurament de trofeus.

Agraïm a tots la vostra presència (finalment vàrem ser 26) tot esperant seguir-nos veient en properes curses i convocatòries amb els companys que no van poder assistir i amb els nous membres que es vagin incorporant al club.

Després de la feina feta, un servidor, com diu el Joan Josep, descansarà uns dies per carregar bateries i tornar a la càrrega a partir del 4 de gener.

Podeu fer arribar a partir de demà qualsevol tema que volgueu publicar al correu de'n José Maria Bea josemb(arroba)gmail(punto)com o si podeu esperar a partir del 4 de gener al correu habitual. Potser que tampoc es publiquin els vostres comentaris fins llavors, disculpeu les molesties.

Bon any nou a tots/es !

El presi.

1 comentari:

Anònim ha dit...

bon any presi, que t'ho has guanyat. Paco.