ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dimarts, 20 de gener del 2009

ENTRENAMENT DIUMENGE 25 DE GENER



Clickant al play vàries vegades podreu veure una simulació de running i les diferents postures del cos. Entretingut!. Us esperem el diumenge!

Hola companys. Pel diumenge dia 25, us proposso un circuit totalment d'asfalt pensant com ja us vaig comentar la setmana passada per les mitges i, per suposat, la marató.

Sortida: pàrquing hospital Sant Antoni de Vilanova a les 8:00h.

Circuit: Vilanova-Cubelles pel camí vell. Cubelles-Mas Trader i costa Cunit. D'aquí anirem direcció Cunit. Arribats aquí, anirem a trobar el passeig marítim i direcció Cubelles i, altra vegada, camí vell per tornar a Vilanova.

Durada de l'entreno: aprox. 2h15'-2h30'

Km: entre 25 i 30 (no tinc clara la distància, tot depèn de la bifurcació que agafem abans d'arribar a Cubelles/Cunit).

Aigua: trobarem dues fonts pel camí, que jo conegui; la primera a Costa Cunit i la segona al poliesportiu de Cubelles. Jo aconsello portar-ne una mica.

Com heu vist, és un circuit d'asfalt però, pels que no preparen marató i no volen fer una tirada tan llarga, ja veieu que teniu diferents llocs per retallar el circuit.

Per la setmana següent, us apunto una possibilitat d'asfalt també, que segur que coneixeu tots, que podria ser: sortida de Vilanova fins a Segur de Calafell i tornar. 30km d'asfalt en pla per fer rodatge per la marató.

Si algú té ganes de donar una altra proposta d'entrenament per properes setmanes, serà benvinguda i només ha d'enviar un mail a info@atletesvng.org i el master de la web (en Josep Janè) ja ho penjarà.

Fins aquí la proposta, ens veiem diumenge per tornar a matxacar-nos!

Gonçal Diaz (Xalo)

3 comentaris:

carles ha dit...

Xal.lo,
estàs boig!
vols matar-nos??? ;-)
jo no podré venir aquest diumenge per temes familiars....espero disfruteu de la "tiradeta"....je je je

Lo Búfal ha dit...

A mi em sap molt greu però els temes laborals m'impediran anar.
Que disfruteu, sense dubte serà un bon entrenament.
Salut!

munta ha dit...

epa!!aquest diumenge m`apunto.. sembla massa distancia per a mi, però sempre em puc quedar a dormir a cubelles jejejejje,fins diumenge!!