ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

diumenge, 6 de juny del 2010

CRÒNICA DIADA DE L'ESPORT ATLETESVNG.ORG

Malgrat els diversos xàfecs que han anat caient durant tot el matí d'avui hem pogut finalment realitzar totes les activitats previstes.

Hem començat l'entrenament matutí de les 8.00 h un grupet de 7 corredors: Andreu, Cosme, Enric, Guillem, Josep, Toni i Xalo. Ens hem apropat fins al Hotel Dolce passant pel Far i pels Colls i hem pogut contemplar les extraordinàries mesures de seguretat al voltant del Hotel degudes a la reunió del club Bilderberg.

De tornada al passeig i quan ja quedaven poc menys de 1km i mig per arribar al nostre destí ens ha enganxat el primer xàfec. Hem arribat finalment completant un circuit de 13km.

Un cop als cotxes hem reposat forces, hem esperat que parés de ploure i Rambla amunt cap a les Casernes (un parell de km més) i pam un segon xàfec ens ha obligat a aturar-nos una estona.

Finalment hem pogut arribar puntualment a les 10.00h i saludar al regidor de mobilitat Sr.Carbonell i a tots els membres de la regidoria d'esports que han participat activament en l'activitat així com a les prop d'una vintena de persones que finalment han participat de la caminada, aquí també s'ha unit al grup en Francisco Lobo que malgrat la lesió que té no s'ha volgut perdre la trobada, així que finalment a la surtida corrents hem estat una dotzena de corredors, on tampoc han faltat uns quant nens que han fet la major part del circuit i tots plegats hem gaudit del nou itinerari saludable a un ritme molt tranquil fent footing i han caigut com qui no vol la cosa 5km més.

Durant tot el recorregut hem portat una bandera conmemorativa de la diada d'avui entre els diversos integrants d'atletesvng.org.
Al arribar a d'Arró i després de portar 20km a les nostres cames, uns quants en hem animat a pujar en llagut i remar una mica aquestes barques de grans dimensions on el més important és la coordinació dels 8 tripulants a les ordres del patró. Després d'una estona d'aprenentage hem pogut aconseguir moure el bitxo d'una manera força digna.

Agraïm la col·laboració de tots els que heu participat de l'activitat, a la regidoria d'esports i l'Associació Esportiva Llaguts de la Confraria de Pescadors per aquesta matinal esportiva tan intensa i entretinguda així com en Xavier i la Núria que molt amablament ens han acompanyat durant l'activitat i han fet aquest es fotos amb la càmara al damunt mentres corrien que a continuació us deixem.

Tota una experiència la d'avui!