ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dijous, 18 de novembre del 2010

BEHOVIA DE SANT SEBASTIÀ CRÒNICA ATLETESVNG.ORG

Aquest cap de setmana passat ens hem trasladat al Pais Vasc per participar als 20 km. de la Behovia - San Sebastian i de pas fer turisme gastronómic, o es al revés ??, tan se val ens ho hem pasat molt bé.

La cursa com es normal en aquestes terres va estar pasada per aigua, dons no va parar de ploura en tot el recorregut. La organització molt be van montar una sortida escalonada de 3 min. en 3 min. fins un total de 12 sortides per als mes de 20.000 atletes. El recorregut es molt variat ja que pasa per varias poblacions, zona de tobogans un parell de ports i final al passeig de la Concha. Per últim el millor "els vascos" no hi ha paraules per calificarlos els carrers i les carreteras estaban plens de gent que no paraba d' animar amb el que estava caien i ells allá a sota els paraigues sense parar d' animar amb el "aupa".




Ens varem trobar varis atletes del nostre club:

Victor Peña     temps  1:14:11 posició  249
"Búfal"               "      1:27:31     "      3.192
Joan S. Escala    "      1:28:12     "      3.510
Andreu López     "      1:41:32     "      9.990

1 comentari:

Lo Búfal ha dit...

JO NO SE ELS DEMÉS PERÒ JO VAIG PATIR MOLT. MENYS MAL QUE PORTAVA LLEBRE, EL FONOLL, QUE SI NO...
GRAN EXPERIÈNCIA. RECOMENABLE 100x100
SALUT I POTES!!!