ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dissabte, 21 de maig del 2011

ULTRA TRAIL DE SITGES - PARTICIPACIÓ ATLETESVNG

El dissabte pasat, junt amb l' Oscar Pou, l' Enric Corominas i el Jordi Masana, ens vàrem traslladar a Sitges per participar en aquestes proves.

L' Enric i el Jordi participàven en l' Ultra de 110 km. i l' Oscar i jo en la Trail de 77 km.

Les dues curses transcorrien per corriols i pistes del Parc Natural del Garraf. El primer tram de Sitges a Begues passant per la collada Vallgrassa i La Morella de 35 km. el vaig fer amb l' Enric. Allá ens vem separar perqué així ho feien les curses, la Ultra feia un bucle Begues-Sant Climent-Torrelles-Begues de 32 km. i els de la trail feiem Begues - Olesa - Can Mitjans - Can Grau - Sant Pere de Ribes - Sitges de 42 km.

Aquestes curses tan llargues ja son dures de per si degut a la seva durada, si això li afegim les inclemències meteorològiques encara ho són més. El dissabte va ser un dia molt caluròs, a mí hem va afectar molt la calor entre Begues i Can Grau, allá Can Grau es va començar a tapar i a Sant Pere de Ribes hem va enxampar un bon xàfec. Finalment vaig arribar a Sitges en un temps de 13 h. 41 m. l' Oscar 12 h. 22 m. en les posicions 28 i 44 de 84 participans.

A hores d' ara no han sortit les clasificacions de l' Ultra per problemes amb el marcatge entre Begues i Torrelles. L' Enric i el Jordi ens haurien d'explicar aquest problemes i els derivats de la pluja ja que l' últim tram de cursa passava per la riera des d'abans d' arribar a Sant Pere fins a Sitges.






2 comentaris:

JORDI ha dit...

Bones,primer de tot felicitats!!! a l´Andreu,l´Oscar i l´Enric, ja que finalitzar aquestes curses tan llargues i a més tal com va apretar la calor, ja és una victoria merescuda.En quant a la de 110km que feiem jo i l´Enric, a la duresa de la prova, es va haber d´afegir el desmarcatge de part del recorregut,entre Begues i Torrelles, obra d´un pagès il.luminat. Aquest fet va provocar que bona part dels corredors del capdavant es perdèssin i que no marquèssin al control nº7. Jo per sort i gràcies al meu amic GPS, no vaig tenir problemes, com tampoc els corredors un pèl més endarrerits, ja que es varen reposar les cintes.
Pel que fa a la riera, jo la vaig travessar bé, però pel que em va dir l´Enric, quan va començar a ploure fort, s´havia de travessar amb aigua per sobre dels genolls.
Jo finalment vaig fer -/+ 14h30', i de moment encara no han sortit les classificacions, a l´espera de com acabaven les penalitzacions. Déu n´hi do!!


Jordi Massana

Andreu ha dit...

Per fi han sortit les clasificacions, el nostra company Jordi Massana 8é.
Felicitats campió