ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

diumenge, 8 d’abril del 2012

1ERA MILLA DE CUBELLES - LA CRÓNICA.

 
Participants final Masculina d'esquerra a dreta de dalt a baix atleta del Pratenc,Sergi Ríos, JuanMa Garcia, Josep Jané, Benito Nogales, David García, Catalin, Simon Barrado i Atleta Marroquí. Falten encara tres corredors més.

 Dissabte 7 d'abril a partir de les 10,00h s'ha iniciat la 1era edició de la Milla Cubellenca amb uns 70  participants entre adults, joves i nens.

Amb una bona temperatura per còrrer, primer s'han realitzat les eliminatòries en categoria masculina, on després de realitzar-se 3 sèries s'han classificat els 3 primers de cada sèrie i els 3 millors temps.

Després s'ha realitzat la Milla Femenina en una sola sèrie on la vencedora ha estat una corredora alemanya (el nom es pronunciava Inge).

Seguidament la Mitja Milla dels nens i nenes més petits i la Milla complerta que han fet els nens i nenes juvenils.

Finalment s'ha realizat la final masculina amb victòria de Juan Manuel Garcia dels AtletesVng.org, seguit d'un atleta marroquí i en tercer lloc el cubellenc David Garcia.

La Organització del esdeveniment ha estat excel·lent a càrrec del l'Associació de Veins del Barri de Mar de Cubelles, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Cubelles i de varios establiments patrocinadors. Ens Veiem el 2013!


 Sortida de la cursa infantil (Mitja Milla)

 Sortida de la Milla Juvenil

 Pòdium Femení Juvenil

 Podium Infantil

 Pòdium Absolut Femení

 Podium Absolut Masculí

 Tots el nens i nenes participants han rebut una medalla conmemorativa.