ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dimecres, 23 de maig de 2012

1ª CURSA 10KM VILANOVA I LA GELTRÚ SALUTACIÓ DE L'ALCALDESSA


Quan vaig saber que a Vilanova i la Geltrú estaven organitzant la Cursa 10K em va semblar una excel·lent idea. En els darrers anys les curses atlètiques d’aquest tipus han anat guanyant seguiment i aconsegueixen reunir un gran nombre de participants d’arreu, de manera que resulten autèntics esdeveniments socials.

Observant aquesta tendència, doncs, segurament era inevitable que sorgís la voluntat d’acollir una cursa com aquesta a la nostra ciutat, tenint en compte la bona resposta dels vilanovins i vilanovines als esdeveniments esportius populars que s’organitzen durant l’any. 

A Vilanova i la Geltrú, sovint gaudim de cites que conviden a practicar esport, en disciplines diverses. Som una ciutat dinàmica, amb un teixit associatiu despert, en el qual tenim el luxe de comptar amb unes entitats esportives molt actives. El naixement d’aquesta cursa atlètica n’és un nou exemple.

La Cursa 10K tindrà una singularitat respecte de les que se celebren en d’altres indrets: portarà els atletes per la nostra façana marítima, un marc esplèndid, estimulant, que farà la proposta encara més atractiva per als afeccionats a l’atletisme d’arreu. Els vilanovins i vilanovines estarem a punt per rebre’ls amb els braços oberts i oferir-los la nostra hospitalitat.

Felicito i encoratjo el Club Atletes Vilanova per la iniciativa. Teniu tot el suport de l’Ajuntament de la ciutat.

Donem la sortida a la Cursa 10K. Com solen dir els atletes, salut i potes!


Neus Lloveras i Massana
Alcaldessa de Vilanova i la Geltrú