ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dimecres, 11 de juliol del 2012

CURSA DE LA LLUNA DE GAVÀ by Cesc Gallardo

Cesc Gallardo, Dani Serra i JuanMa Garcia

Podi de la cursa 5K amb Dani Serra (1er) i JuanMa Garcia (3er)
Hola,

Dissabte passat, a les 22:30 tenia lloc la primera edició de la Cursa de la Lluna de Gavà, amb dues versions de 5 i 10 km.

La cursa de 5 km va comptar amb gairebé 500 participants i amb atletes de bon nivell. Fins aquesta localitat ens vam desplaçar el Dani Serra, el Juanma Garcia i el Cesc Gallardo.

Dani, que va córrer a un molt bon ritme de 3'12" va aconseguir la primera posició, fent un crono de 16:02 i traient 40 segons al segon.

Juanma Garcia entrava tercer amb 16:52. I Cesc Gallardo arribava en vuitena posició amb un temps de 17:18.

Aquí teniu unes fotos del moment de la recollida dels premis i dels 3 atletes del VNG després de l'arribada a meta. Podeu consultar els resultats a http://www.xipsgrocs.cat/resultat/cursa/id/133