ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

divendres, 26 d’octubre del 2012

LA FENEXY NIGHT RACE A VILANOVA I LA GELTRÚ EL PROPER 1 DE DESEMBRE 2012


La Fenexy Night Race és una cursa nocturna dirigida a tot tipus de corredors, tant esportistes d'elit com amateurs. És la primera cursa nocturna a favor de la curació de les lesions medul·lars que es celebra a Vilanova i la Geltrú.
Es celebrarà el dissabte 1 de Desembre a les 20:00H. La cursa presenta dues distàncies (10Km i 5Km) en un circuit molt ràpid i pla, al centre de la ciutat, davant del mar, amb sortida i arribada al Passeig de Ribes Roges.

Tots els corredors rebran una samarreta tècnica de regal i gaudiran de serveis gratuits de dutxes, vestidors, guarda-roba, avituallament i massatge esportiu.

El preu de la inscripció és de 8€ (+2€ xip de lloguer) per la cursa de 5 Km i de 13€ (+2€ xip de lloguer) per la cursa de 10Km. El 100% de les inscripcions es destinen íntegrament a la Fundació Fenexy per a poder finançar les investigacions amb més potencial a nivell internacional.