ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

diumenge, 3 de febrer del 2013

CRÒNICA SOPAR ATLETESVNG 25 DE GENER 2013

Prop de 30 associats i simpatitzants del club ens vam aplegar al Restaurant Centre-Vila per gaudir del sopar de germanor anual en la seva ja tercera edició.

Previ al sopar inicial es va fer una assemblea i tot seguit vam iniciar el sopar amb un ambient familiar i distès.





  Havent sopat vam fer un remember de les activitats del club durant el 2012 i es van fer un seguit de reconeixements.

Trofeu de reconeixement a Andreu Lòpez per haver fet el Marató de Barcelona  i la Marató de la Vall del Congost durant el mes de març de 2012 amb pocs dies de diferència.

 Samarreta del club a JuanMa Garcia per la seva destacada trajectòria durant l'any 2012 en general i victoria en la Milla de Cubelles.

Perfum a Laura Rios per la seva destacada trajectòria durant l'any 2012 en general obtenint junt amb Vinyet Noguero les millors marques del club en categoria femenina.

Marc Digital i perfum a Dani Serra en reconeixement a la seva destacada trajectòria durant l'any 2012 en general i la victoria al 10K de Vilanova i 3era posició a la Mitja de Cambrils.

 Tallavents del club i perfum a Vinyet Noguero en reconeixement de la seva destacada trajectòria durant l'any 2012 en general i victoria al 10K de Vilanova, 3era posició a la Mitja de Tarragona i 2ona posició a la Mitja de Vilanova.


Reconeixement als membres del club assistents al sopar  que van col·laborar en la organització de la cursa 10K de Vilanova.

A més tots els assistents al sopar van participar en un sorteig de lots de perfumeria, equipament del club, massatges esportius i productes informàtics en col·laboració amb les Perfumeries Paris, el Centre Arnau de Vilanova i l'empresa Telematic.

Per acabar el nostre amic i col·laborador Magi Gual va presentar-nos en prímicia un video inèdit del viatge a Mongòlia que va realitzar en BTT el passat mes d'agost de 2012.

Més info del viatge al facebook: Mongolia en BTT.
http://www.facebook.com/MongoliaEnBtt?ref=ts&fref=ts