ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

diumenge, 28 d’abril del 2013

MÉS DE 300 INSCRITS A LA II EDICIO DE LA CURSA 10KM CIUTAT DE VILANOVA

Foto de la sortida de la 1ªedició el juny passat

Quan falten encara un grapat de dies per la realització de la 2ona edició de la Cursa 10km VNG,  organitzada pel Club AtletesVng.org i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, ja han confirmat la seva inscripció més de 300 persones en aquest esdeveniment esportiu que es realitzarà el proper 19 de maig a partir de les 9,30h a la façana marítima de Vilanova i la Geltrú on es faran dos voltes en un circuit tancat de 5km 100% asfaltat i es cronometarà informàticament mitjançant xip.

Tots els participants disposaran de dos avituallaments al km 5 i a l'arribada, la bossa del corredor amb una samarreta tècnica i participaran en el sorteig de material dels patrocinadors de la cursa.

Els canvis que s'han realitzat en aquesta segona edició a més, respecte l'anterior són diversos:

-La sortida i arribada seran en el mateix punt just davant de la plaça del port de Vilanova i la Geltrú enlloc de la Plaça dels Pescadors.
-El circuit ha estat homologat per un jutge de la Federació Catalana d'Atletisme que ha certificat la distància del mateix fent ús d'un contador Jones empalmat a la roda de la seva bicicleta.
-Hi haurà servei de massatges a la finalització de la cursa.
-S'han ampliat les inscripcions fins a un màxim de 970 participants.
-Tots els inscrits rebran quan recullin el dorsal una targeta que els hi permetrà fer compres a nombrosos establiments de Vilanova i la Geltrú durant el cap de setmana de l'esdeveniment amb un descompte especial.

Si voleu participar activament com a voluntaris d'aquest esdeveniment la organització ha convocat una reunió informativa el proper dia 8 de maig a la Casa Olivella de la Plaça de la Vila a les 19,00h. 

També podreu trobar tota la informació de la cursa a la seva pàgina web http://www.cursa10kmvng.com i contactar-hi per mail a info@atletesvng.org.