ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dimarts, 23 de setembre del 2008

VICTOR PEÑA I SERGIO RIOS FAN UN BON PAPER A LA CURSA DE LA MERCÈ

Els dos atletes vilanovins van arribar a la meta en menys de 40 minuts. Victor Peña va entrar en la posició 105 i un temps de 37 min 9 seg, és a dir a 3,43 min/km. Pel que fa a Sergi també va logar baixar dels 40 min i va entrar a meta amb una marca de 39 min 50 seg. El total de corredors inscrits que van arribar a meta van ser uns 7000. I els guanyadors van ser Mustafa Younes amb un temps de 30 min 20 seg en categoria masculina i Hasna Bahom en la femenina amb un temps de 37 min 38 seg.
També cal destacar els atletes Pol Guillem que va quedar segon amb un temps de 30 min 53 seg i Estrella Ribó també segona amb 38 min 29 seg.