ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

divendres, 17 d’octubre del 2008

ENTRENAMENT A LES PISTES D'ATLETISME

Dijous vaig pensar que ja era hora d'estrenar el meu carnet de soci del CEVG i me'n vaig anar a les pistes d'atletisme a fer unes sèries de 1000 m. En total me'n va sortir 6 a 4'02, 4'08, 4'12, 4'12,4'08 i 4'02. Volia preparar la cursa popular i vaig pensar que les pistes són ell lloc idoni per provar com estàs doncs allà no pot haver-hi errades, 1km son dos voltes i mitja i no hi ha més, no es pot retallar ni depens de la orografia del circuit.

La veritat és que son unes instal·lacions molt adequdes pels atletes amb un horari molt ampli que va des de les 8h del matí a les 22h de la nit ininterrompudament. També hi ha un gimnàs on es poden fer els estiraments, peses i exercicis d'agilitat.

La il·luminació del recinte és molt bona i a la nit s'entrena molt bé. Per acabar el preu d'accès a les instal·lacions és molt asequible ja que la quota de manteniment anual només és de 36Eur.

En definitiva us ho recomano. Si us pot interessar inscriur'e podeu enviar un e-mail a info@atletesvng.org i us farem arribar el full d'inscripció.