ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dissabte, 29 de novembre del 2008

ENTRENAMENT 30 DE NOVEMBRE

Com que tenim companys/es que van a competir aquest cap de setmana a la mitja de Tarragona o a la cursa del Farell (molta sort a tots i ja ens explicareu) havíem pensat fer un entrenament per treballar els ritmes.

Entrenament: sortida de Vilanova fent escalfament, direcció Cubelles (ritme suau) seguit de 15min a ritme una mica més fort (més o menys 150 pulsacions); tot seguit, incrementar el ritme durant 30min una mica més fort i per acabar 5min a tope, com si fos una sèrie de 1000 (això si queden forces); tornada a Vilanova refredant molt suau.

El circuit serà pel poliesportiu de Cubelles (més o menys el 5000 que tenim marcat) - Temps de ritme (sumeu) 50min aprox.-

Total temps d'entrenament 1h40min aprox.

La quedada la podem fer a la porta del col·legi dels Franciscans a l'hora habitual, 8 del matí. Entrenament proposat pel company Ricard i per mi mateix.

Salutacions,

Gonçal

PD: si algú de vosaltres té pensat algun tipus d'entrenament o circuit, proposeu-lo ja que la idea és que tothom pugui proposar i col·laborar.