ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dimarts, 2 de desembre del 2008

VICTOR PEÑA FITXA PEL CLUB ESPORTIU PENEDÉS

El nostre company Victor Peña ha estat becat pel Club Esportiu Penedés junt amb Benet Nogales i Jordi Martínez. Tots tres disposaran de fitxa federativa catalana i equipament gratuit. Segons hem parlat amb Victor seguirà col·laborant amb atletesvng i lluint la nostra samarreta en algunes competicions excepte en les curses compromeses amb el Club Esportiu Penedés. Des d'aquí felicitem a tots 3 atletes i els desitgem molta sort en aquesta nova etapa.

És una llàstima però que els atletes garrafencs amb bones marques com són el Victor, el Benito i el Jordi i molts d'altres com l'Albert Pascual o la Vinyet Noguero hagin de fitxar per clubs foranis perquè no rebin suficient suport de patrocinadors o entitats de la nostra comarca!!!

1 comentari:

Lo Búfal ha dit...

Si és que els bons ja s'ha sap, sempre hi ha algú disposat a fer un mínim d'esforç per emportar.se'ls, teniu raó, aquí no es valora prou perqué si no fos així en Victor no marxaria de la comarca.
Salut.
A per cert, igual diumenge m'animo i ens trobem a Sitges per fer aquest entreno. Tot depen del moviment que hi hagi a casa el dissabte a la nit.