ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

divendres, 10 d’abril del 2009

ATLETESVNG - ENTRENAMENT OLIVELLA DIVENDRES SANT

1er fila d'esquerra a dreta "Buffalin" (Oscar), en Ramon, en "Xalo"(Gonçal), en "Joanet" (Juanjo), en "Valldo" (Albert), en Joan Josep i la Gemma.
Fila del mig en Jordi, en Sergio, en Gàlvez, la Vinyet, en Manolo, en Juan, en "Búfal" (Jordi), en Jordi Ferriz i en Manel.
3era fila ajupit en Jordi Lòpez, en Victor i en "Munta" (Albert).

Ah! i el gos de'n Victor! com es diu?. També s'ha cascat els 13km del circuit no us penseu eh...

Hola companys i companyes,

Avui si que ha estat un d'aquells entrenaments ens els que hem gaudit a fons del que ens agrada fer: "Còrrer".

L'ambient d'amistat i companyonia que hem respirat avui és fa díficil de trobar en els nostres ritmes de vida tant competitius i estressants que ens toca viure en els moments actuals.

Sembla que tot s'ha conjurat per anar a favor nostre, primer de tot el temps, anant cap Olivella no parava de ploure i després just al moment que hàviem de començar l'entrenament ha parat i ja no ho ha plogut més.

Després el circuit, que bonic que ha estat, aquell terreny tovet que et permer còrrer a bon ritme sense gairebé cansar-te les cames, envoltat de vegetació, per tot arreu, una temperatura ambiental ideal per còrrer amb aquell aire tant oxigenat que et regenerava els pulmons a cada passa que feies, ara parlaves amb un ara amb un altra, el grup capdavanter de tant en tant parant un moment per esperar la resta, el Gàlvez amb la bicicleta marcant-nos tota la estona el camí de la cursa, semblava que tot estava sincronitzat i planificat per evitar qualsevol problema durant l'entrenament.

Em sembla que fins i tot el gos del Victor ha "xalat" de mala manera amb aquest entrenament i això que per ell segur que ha estat més dur que per nosaltres.

En definitiva no l'oblidarem fàcilment aquest entrenament d'avui!.

Finalment i per acabar-ho d'adobar els que hem volgut hem pogut anar a la casa del Gàlvez a Olivella on hem pogut esplaiar-nos fent una partida de "Futbolín", observar tots els records atlètics que te a casa seva, veure la seva col·lecció de milers de punts de llibre, i escoltar múltiples anècdoctes mentres "jalavem" com "cosacos" l'esmorzar que ens han preparat la seva dona Estrella i ell.

Realment encara que em sento jove avui si que puc dir que m'he sentit com un nen gràcies sobretot a en Gàlvez.

Just abans de marxar en Munta, en Búfal i jo mateix li hem proposat si vol ser el president del nostre club i ens ha dit que s'ho pensarà. (això vol dir que sí, no creieu?).



Idem a l'anterior canviant el Gàlvez pel "Jesse" (Josep) que serà el meu sobrenom atlètic a partir d'ara en memòria d'aquell gran atleta anomenat Jesse Owens.

També voldríem donar la benvinguda, comptem amb ells per a més entrenaments i curses, a la "super crack" Vinyet Noguero, la Gemma i com no en Sergi Ríos i en Jordi Ferrys.

8 comentaris:

Xalo ha dit...

Hola companys, avui entrenament total,jo si que he disfrutat però al final ja no podia més, bé doncs animeu-vos per la resta del "via crucis" que ens queda aquesta setmana santa. Ens veiem.

Carles Aguilar ha dit...

Hola, nois...!! Ja veig que l'entrenament d'avui us ha anat força bé, cosa que celebro...!!
En principi li vaig dir a en Jordi Cabau i a en Joan Josep Corella que hi aniria, però quan m'he llevat a les 7 del mati he vist que estava plovent i finalment he decidit esperar una mica a veure si deixava de ploure i he sortit a les 8:30 a fer gairebé 20 km. per Costa Cunit.. Fins la propera...!!!

Joan Josep ha dit...

Un plaer d´entrenament el d´avui. Just com ho describeix en Jesse.

Demà no crec que vingui, ja que estic força encostipat per remullar-me com us remullareu, pero el diumenge si que hi vindré.

Arreveure.

Lo Búfal ha dit...

Val. Jo també m'apunto per diumenge i es que s'entrena molt i molt bé d'aqquesta manera. A vui he gaudit molt.
Demà unes sèries suposo que per Cubelles a mitja tarda quan em llevi i passat el que volgueu.
Carles, animat home!
Saslut i potes!

munta ha dit...

quina cursa mes xula en fet avui..una plaer correr amb vosaltres..ens veiem diumenge que dema toca descansar ..Adeu!!

gemma ha dit...

Gràcies pel vostre acolliment a aquest entrenament i per la bona companyia. No descarto tornar a entrenar amb vosaltres un altre dia.

Unknown ha dit...

Hola a tots !!

Molt be l'entrenament i bla, bla, bla !!
Pero, que ha passat amb això de l'esmorçar ????
El Joanet i jo no ens em enterat !!
Una cosa que no es patir i ens la perdem !!
Per la propera ens volem apuntar.

Bueno, fins diumenge (esperem que no plogui)

Lo Búfal ha dit...

Jo pensava que hi anavem tots i per sorpresa meva només varem ser 3, en Mr Gàlvez i la seva encantadora dona, la Estrella. Això d'un bon esmorzar després de córrer sona molt bé. Jejeje.
Salut i potes nanos!!