ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dimecres, 8 d’abril del 2009

ATLETESVNG - PROPOSTES ENTRENAMENT SETMANA SANTA II

Ha arribat una altra proposta de'n Búfal Voraç, en Jordi Martí i els que acostumen a entrenar a les pistes amb el Gàlvez, oberta a tothom evidentment. El divendres seria el circuit d'Olivella (en segona convocataria) pels que no vulguin matinar tant a les 9.00h a Olivella i el dilluns 30km pels qui preparen la Marató d'Empuries.

Volia proposar per diumenge fer el recorregut de la cursa del Margalló. Donç bé. En Mr Gàlvez ha proposat que ho fessim el divendres la gent que ell entrena però m'ha dit que ho transmetés a la gent del club per si qualsevol volia afegir-se a la festa. El pla és estar al nucli d'Olivella a les 9 del matí. Són 13 km que es poden fer perfectament en 1 o 1'15 h.

En Mr Gàlvez ens acompanyarà, això si, en bicicleta.

Per dilluns en Jordi Martí i jo en principi volem fer la ruta de Torrelletes (no se si ho dic bé) pel parc del Foix, ruta de 30 km. Surtida a les 8.00 al parking de l'hospital.

Sembla que les dues propostes són prou interessants, sobretot la primera, no?

Una abraçada i fins el cap de setmana.

Jordi Joan "Búfal"

5 comentaris:

Lo Búfal ha dit...

Em va semblar que a en Gàlvez li feia gràcia que ens ajuntessim tots per fer la ruta que ha de seguir la cursa del Margallò. He vist que a la majoria ja us coneix de fa temps.
Personalment a mi també em fa gràcia de córrer amb vosaltres un altre cop, a veure si us animeu per les 9 h, a la fi només és 1 horeta. A les 10:15 com a molt tard llestos.
D'una manera o altre ens veiem segur.
Salut i potes a tots!!!

josep ha dit...

Estic d'acord amb tu Búfal penso que encara que no tots poguem si que alguns vindrem a les 9.00 a Olivella.

A més anant més enllà m'atraveixo a proposar en Gàlvez com a president del nostre club, doncs penso que és una de les persones que més ha fet per l'atletisme aquí a Vilanova durant molts anys.

Galvez for Presi!! Yes he can!!

Xalo ha dit...

Hola companys, permeteu-me fer un comentari sense ànim de polemitzar,però crec que marcar dues hores diferents per fer el mateix circuit i el mateix dia, es confondre una mica a la penya.

Xalo ha dit...

Seguint amb el comentari anterior, potser el Galvez hagués pogut sumar la primera convocatòria ja que s'havia plantejat primer.

Joan Josep ha dit...

Jo estic amb en Xalo. La proposta és molt interesant, pero ja no tinc clar a quina hora tinc que estar al parking de l´hospilal o a la plaça de l´ajuntament d´Olivella...

Jejeje

Arreveure.