ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

diumenge, 12 d’abril del 2009

ATLETESVNG - VISITEM LA JUNCOSA DE MONTMELL



Avui diumenge hem anat a entrenar prop de la Bisbal del Penedés a un poblet anomenat la Juncosa de Montmell a uns 30 minuts en cotxe des de Vilanova i la Geltrú.

Ha estat un entrenament multitudinari la majoria del qual hem anat per pista forestal sense gairebé pedres i després de pujar continuadament uns 30 minuts hem arribat a un corriol amb molta vegetació banda i banda en un entorn natural molt agradable i bonic.

Després de passar per davant d'una esglèsia en la part alta de la muntanya hem iniciat novament el descens fins al poble.

Una molt recomanable excursió de 1h 30min que esperem poder repetir pròximament.

Avui també cal remarcar la presència en l'entrenament del grup de corredors del penyaribes de Sant Pere de Ribes amb els que hem pogut compartir l'experiència d'aquest gratificant entrenament.


Drets d'esquerra a dreta de la Penya de Ribes en Manel Guerra, en Nacho, en Ton Butí i en Félix a continuació l'Óscar(Buffalin), en Carles Aguilar (Eaglerun), en Baldiri, en Carles Martínez, en Xavi Sànchez, en Jordi Joan (Búfal Voraç), en Manel (Manuelbinoy), en Jordi Ferriz, en Pere Anton i en Ramon Martínez (Xterra).

Ajupits d'esquerra a dreta de la Penya de Ribes en Ramon i en Jordi Martínez (guanyador de la cursa del Margalló de l'any passat, entre d'altres, ets un megacrack!), a continuació en José Maria Bea, en Manolo (Nuclear), en Joan Salvador, en Txema, en Guillem (Guille), en Juan Carlos de la Rubia, en Gonçal (Xalo), en Joan Josep, en Manel Megias i en Juan.

Total 27 comptant el fotògraf en Josep (Jesse), quasi res!! em penso que hi havia més gent corrent pel poble que vivint en ell en aquells moments perquè no hem vist ni un ànima per allà!!


2 comentaris:

Lo Búfal ha dit...

Molt bé avui. Circuit molt guapu. Quina colla més nombrosa.
Jo ja se que cadascú té la seva guerra i la meva demà em demana una nova batalla. 30 km des del poliesportiu de Cubelles a un ritme molt relaxat. L'únic prioritari és fer els 30 km's, el temps no és important.
En eaglerun, en Oscar Pou, en Indio, en Manel Tintoré, en Jordi Ferriz i jo en principi ens llençarem passeig marítim avall. El tracte és que cadascú es donarà la volta quan ho vegi oportú.
Si algú es vol apuntar a aquesta sortida quasi improvisada ja sap, a les 8:30 al parking del poliesportiu de Cubelles.
Salut i potes!

Guille ha dit...

Molt guapo l'entrenament, penso que un altre dia seria bo de tornar-la a fer, encara que fós agafant un altre trencall o bifurcació, ja que n'hi havien alguns, penso que ens anirà bé ja que també són recorreguts suaus, amples i com bé diu en Josep (Jesse) amb vegetació molt variada i això és d'agraïr. Bueno sense més comentaris força i salut!!.


Guille.