ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dilluns, 18 de maig del 2009

ATLETESVNG.ORG - FOTOS DE FAMILIA SOCIS FUNDADORS


Bé per fi ha arribat el dia de la reunió de constitució del club atletesvng.org. Aquí teniu els 20 socis fundadors:

asseguts d'esquerra a dreta Carles Escofet, Joan Josep Corella, Jordi Almirall, Joan Carles
Caballero i Andreu López.

drets d'esquerra a dreta Toni Gordo, Eduard Montané, Joan Ruiz, Juan Carlos de la Rubia, Wim Van den Nest, Josep Valldosera, Manuel Megias, Josep Jané, Lluis Rovira, Diego Muñoz, Ricard Montané, Gonçal Díaz, Ignasi Pascual, Josep Maria Bea i Guillem Font.

La junta directiva del club aprovada en aquesta primera reunió ha estat la següent:

President : Josep Jané
Sots-President: Gonçal Díaz
Secretari: Carles Escofet
Tresorer: Toni Gordo
Vocals: Eduard Montane, Joan Josep Corella, Ignasi Pascual i Diego Muñoz.

En aquesta primera reunió hem omplert tota la documentació necessària per constituir-nos com entitat esportiva d'atletisme de lleure (no federada) i la farem arribar a la Secretaria General de l'Esport.

Un cop hàgim rebut l'aprovació convocarem la 1ªAssamblea general de socis per començar a concretar les línies d'actuació, quotes, serveis que donarem als associats i activitats que volguem organitzar per fer difusió de l'atletisme a la nostra comarca. Si esteu interessats en participar en aquest projecte que avui comencem podeu fer la inscripció en aquest enllaç.



Finalment el guanyador del sorteig de la impressora Canon Fotogràfic, cortesia de l'empresa Telematic, ha estat en Manel Megias.

La ma innocent del sorteig ha estat el fill de'n Toni que el tenim a primera fila entre el Jordi Almirall i el Joan Carles Caballero.

3 comentaris:

madeferro ha dit...

això comença be!!!!!

Anònim ha dit...

No trobeu a faltar alguna femina ?
A veure si es van animant. Que no tinguin por que no mosseguem ¡
Toni

Lo Búfal ha dit...

Ei! He estat pr3esent en cos i ànima. Amb vosaltres AMICS. Molt content amb les resolucions acordades. Avui he arribat de la Volta i m'estic posant al dia amb tot. Salut i potes, home!!! Que ja tenia ganes coi!!!