ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dimecres, 19 d’agost del 2009

ATLETESVNG.ORG - ENTRENAMENT 23 D'AGOST

Per aquest diumenge en Ricard ens ha proposat fer un altra circuit pel pantà de foix, aquest serà un circuit més assolejat i amb més asfalt tot aprofitant el fet que sembla que les previsions meteorològiques indiquen que no farà tant de calor com aquests últims dies.

El punt de trobada pels que vulguin anar junts des de Vilanova serà el parking de l'hospital com sempre a les 7h 45min.

Surtirem del petit aparcament del pantà a les 8h 10min direcció Casa Alta pel km 9, Torrelletes, Castellet direcció Clariana on agafarem el mateix camí interior i ombrívol que porta fins a la pressa i d'allà torrnarem al aparcament.

Serà un circuit força exigent d'uns 15km que durarà aproximadament 1h 30min, cal portar aigua tot i que a Torrelletes hi ha una font on farem una petita parada per reagrupar-nos.


3 comentaris:

Xterra ha dit...

Hola !!

No es pot quedar una mica mes aviat ?
Per exemple, a les 7:15 al parquing de l'hospital ?
A partir de les 8:30 ja fá molta calor.
Es només una idea, a veure que us sembla.

Salut !!

Joan Josep ha dit...

Jo hi estic d´acord. Ja sabeu que sóc de matinar per no pasar calor.

Anònim ha dit...

Després de casi bé un mes desconectat de correr ja no puc aguantar mes el mono així que demà vindré encara que sigui a arrosegarme. Jo soc dels que agraiexo mitg hora mes al llit. Algú que posi ordre a l' hora.

Andreu - Canyelles