ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dissabte, 8 d’agost del 2009

MARXA PER LA PAU-ATLETESVNG.ORG

Dijous 6 d'agost a les 21.00h vam fer l'entrenament més solidari i gratificant que pot fer un corredor ja que vam còrrer per una bona causa: La Marxa Mundial per la pau i la no violència.

Fins a 12 corredors ens vam aplegar a la plaça peixateria des d'on vam sortir per fer un circuit gens calmat d'una hora en el que vam anar direcció Ronda Ibèrica, Ronda Europa, Passeig Marítim fins a les columnes, vam travessar l'Ortoll, Doctor Zamenhof, Ronda Ibèrica i vam baixar per les urgències del Hospital, Rambla Principal, C/Llibertat, C/Correu, C/Sant Joan, C/Caputxins, Plaça de la Vila, C/Sant Sebastià i Plaça dels Carros (Soler i Gustems).

Amb aquest circuit d'uns 12km vam voler de forma simbòlica fer un tomb al perímetre de destrucció de la bomba que va ser de 12km en un radi circular de 1.6km. Si haguès caigut a Vilanova no haguès quedat practicament res de la nostra vila.

A la plaça dels Carros vam ser rebuts pels integrants de la Marxa Mundial del Garraf on es van llegir un manifest pel desarmament nuclear i en record de les víctimes d'Hiroshima ara fa 64 anys.

Us deixem algunes imatges de l'esdeveniment:

Lectura del Manifest a la Plaça dels Carros (Soler i Gustems)

Poc abans de surtir a fer la Marxa es va fer una breu lectora recordant els esdeveniments d'Hirsohima ara fa 64 anys.

Foto de família abans de surtir. D'esquerra a dreta els integrants del grup de la Marxa Mundial del Garraf i dels atletes participants a la marxa atlètica.

En cercle escoltant el manifest al voltant del símbol de la Pau.

Just a l'arribada, malgrat la hora més de les 22.00h feia una xafogor espantosa.


Els més menuts van poder posar també la seva espelma per la pau.