ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dimarts, 13 de setembre del 2011

CRÒNICA I CLASSIFICACIONS TIULA 2011

Diumenge vam gaudir un cop més exercint el nostre hobby: córrer! . Prop de 200 atletes es van aplegar per fer novament la Cursa de la Tiula, dominada finalment pel Manuel Torres i Vinyet Noguero, malgrat no ser especialistes en curses de Muntanya, fet que dona més rellevància a la victoria. La "Diada" va ser força calurosa però poder no tant com anys anterios, tothom va arribar a meta més cansat o menys però va arribar.

L'organització de la cursa a càrrec de nombrosos atletes cubellencs autòctons va ser un èxit, es notava que hi havien posat tots els sentits perquè la cursa fós un èxit organitzatiu com finalment va ser.

La veritat en poques curses et donen dos samarretes, barreta energètica, barra lliure d'aigua, botifarra, aquarius i fins i tot cervessa, així que els 10 eurets estan més que amortitzats.

El circuit més "durillo" del que molts ens pensaven però suportable. Això de pujar com aquell que diu la Tiula per dos cantons molts no ens ho esperàvem, els bosquets però de la baixada no tenen preu, val la pena patir pujant per gaudir baixant!, la part final del recorregut també es va fer una mica llarga... El detall del campanar del poble repicant campanes a 1 km de l'arribada no se si va ser coincidència o no però ens va animar molt, sembla que ens volgués dir vinga que només queda 1 km.

Pel que fa a atletesvng érem un bon grupet com va sent habitual. En Victor Peña 3er va còrrer amb la nostra samarreta, en Vincent Schmitt va ser el millor representant inscrit amb una meritòria 13ena posició, seguit d'en Toni Suárez (14è) i 1er júnior, Guillem Font (17è). La resta de participants van fer un paper molt acceptable també: Jordi Vidal (22è), Joan Albà (35è) i 1er en categoria Màster,  Ignasi Pascual (71è), Josep Jané (98è), Francisco Lobo i Wim Van den Nest (119è i 120è) i Luis Perales (175è).

Us deixem l'enllaç a les classificacions i algunes fotos dels podis. Esperem ben aviat poder publicar més material que anirem rebent.

Ens veiem sense falta l'any vinent el 11 de setembre!!!