ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

diumenge, 25 de setembre del 2011

I CURSA POPULAR SANT PERE DE RIBES - ROQUETES

De I CURSA POPULAR SANT PERE DE RIBES - LES ROQUETES
Entretinguda cursa la realitzada aquest matí en un recorregut majoritàriament per pista forestal però també amb trams asfaltats d'un total de 7 km aproximadament.

Alguns companys del club però han deixat el cotxe a Roquetes i s'han traslladat trotant fins a Sant Pere de Ribes per allargar d'aquesta manera el recorregut total d'avui tot i que des de la organització s'han posat a disposició dels corredors i corredores autocars llançadera cada 15 minuts enmig d'un gran desplegament logístic que et feia sentir fins i tot important.

Es notava que al capdavant de la organització de la cursa hi havia gent amb vocació atlètica ja que s'ha tingut cura en tots els detalls: cursa gratuita, inscripcions el mateix dia de la cursa, circuit perfectament senyalitzat, puntualitat en la sortida, avituallament líquid i sòlid a l'arribada, speaker que anava comentant la cursa,  regals per als tres primers corredors i corredores, sorteig de material ... Fins i tot a l'arribada tenies el plaer de saludar a la mítica ex-atleta d'èlit Marina Prat.

Felicitem doncs els responsables i organitzadors de l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes, a l'Agrupació de Balls Populars de les Roquetes i al regidor d'esports per aquesta magnífica cursa que ens ha preparat.

Pel que fa a la part competitiva un total de 150 participants aproximadament han sortit de l'Espai Blau de Sant Pere de Ribes direcció la pujada del Castell on hi hagut un petit despiste del que ha dominat la cursa de dalt a baix Albert Pascual Albareda que ha fet un gir inesperat a la dreta quan tocava anar recta. El segon classificat Jordi Martínez l'ha avisat ràpidament i fins a tot s'ha esperat a la reincorporació de l'Albert en cursa en un gest molt bonic d'esportivitat.

Per la resta tot ha passat segon el previst Albert Pascual i Laura Ríos dels AtletesVng (1ers), han guanyat de manera contundent, en segona posició  Jordi Martínez del Esportiu Penedès i la independent Pilar Guallar,  la tercera posició més oberta aquest cop, ha estat per el jove nedador Raul Colorado i la ribetenca Anna Castellví. 

Molts atletes d'AtletesVng s'han animat a participar-hi, destacant en especial els nostres companys Joan Carles Caballero, Cosme Pon i Jordi Almirall que han reaparegut a molt bon nivell després de passar varios mesos lesionats.

Us deixem doncs amb algunes fotos dels podis masculí i femení tot esperant poder retrobar-nos l'any vinent en aquesta bonica Cursa Popular que si no canvia i en acompliment del protocol l'any vinent tindrà sortida a Roquetes i arribada a Sant Pere de Ribes. 

I CURSA POPULAR SANT PERE DE RIBES - LES ROQUETES