ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dimecres, 6 de juny del 2012

CRONOESCALADA FONDISTES PENEDÈS 10 DE JUNY


Nova activitat pels membres i simpatitzants d'AtletesVng.org, en aquest a cas a Sant Sadurní el proper diumenge 10 de juny. Us deixem la invitació rebuda.

Aquesta activitat es coordinarà per mitjà del Ignasi Pascual. Cal que li feu arribar el vostre interès en participar-hi al seu mail i ell demà tancara els inscrits amb en Joan Luque dels Fondistes. Contacteu amb ell per mail a ignasi1@hotmail.es

MOLT IMPORTANT AQUESTA ACTIVITAT CAL FER-LA AMB LA SAMARRETA OFICIAL DEL CLUB COM A CLUB CONVIDAT QUE SOM.

TOTA LA INFO DE L'ACTIVITAT CLICKEU AQUÍ

Benvolguts companys,



En nom de Fondistes Penedès, ens plau convidar-vos a tots els participants del vostre club que ho desitgeu a la nostra cursa de muntanya Crono Escalada.


La Crono Escalada és un dels actes socials del nostre club, una cursa que ens estimem molt i que venim celebrant des de fa molts anys. Sempre la solem fer en
aquesta època com a cloenda de la temporada, i cada any en un indret diferent del Penedès. Cada any, diferents atletes del nostre club, s'han anat responsabilitzant de la seva organització.


Enguany serà a Sant Sadurní d'Anoia el proper diumenge 10 de juny.


Sempre havia estat una cursa interna, però portem ja uns anys que venim convidant a un club i aquest any també volem continuar amb el mateix format, i per això havíem pensat en vosaltres, (us adjumtem pdf).


Ens farà per tant molta il·lusió que accepteu la nostra invitació i vingueu el màxim d'atletes a gaudir d'una matinal esportiva plegats. Us podeu prendre la cursa com vulgueu, els que esteu més en forma podeu anar a a tope i els que no, senzillament a fer una correguda agradable per la muntanya.

En acabar la cursa farem el lliurament de premis i un bon esmorzar-vermut per a corredors i familiars.

Us adjuntem el fulletó amb el reglament, bases, premis, modalitat de cursa, sistema d'inscripcions etc... i també ho podeu trobar a la nostra web, i sinó ens feu una trucada i us aclarirem el que faci falta.

Us deixem les dades i persones de contacte (agrairíem que quan sabéssiu la gent que més o menys que vindreu ens ho feu saber).


Moltes gràcies i molt cordialment,


Joan Luque
Director Tècnic Fondistes Penedès

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola, l'Ignasi i jo ja estem apuntats, vinga animeu-vos a veure si podem fer un bon grupet, molt recomanable per fer un bon entreno, salutacions.

Gonçal (Xalo)

Cosme ha dit...

Vinga nois!!!! que serà una gran excusa per passar un dia tots plegats...

diego ha dit...

Pues yo tambien me apunto, que tengo ganas de ponerme la camiseta amarilla.

Un saludo.