ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dimecres, 20 de juny del 2012

CRONOESCALADA FONDISTES PENEDÈS by Ignasi Pascual

LA CRONOESCALADA DELS FONDISTES DEL PENEDÈS

Finalment varem ser sis els atletes del club (El Xalo, el Diego, el Cosme,  l'Albert, el Guillem i l’ Ignasi) els que vam acceptar l’ invitació que ens va fer el club FONDISTES DEL PENEDÈS per participar en la seva cursa anual només oberta a la gent del seu club i als seus convidats.

Diumenge  deu de juliol vam quedar sobre les 7:30 a l’aparcament de l’Hospital i ens vam dirigir al lloc de la sortida, Sant Sadurní d’Anoia. Quan vam arribar ens van rebre la gent dels FONDISTES I ja vam veure que seria una cursa especial i diferent a les habituals que estem acostumats a fer en el nostre calendari:  65 era el número de participants i la sortida era d’un en un, amb un minut de diferència entre corredors, si mes no, diferent.

Els organitzadors vam penjar la llista de l’ordre de sortida i els ATLETESVNG ja vam veure que suaríem una mica, ja que ens va tocar sortir tard, el primer sortia a les 9:39 i si la cursa tenia una durada de com a mínim hora i vint minuts volia dir que  passaríem calor (crec que el Guillem va sortir sobre les 10:15¡¡¡¡). Mentre els altres atletes anaven sortint van fer una mica d’escalfament i vam veure el gimnàs on després de la cursa ens podríem dutxar i que es va obrir només per la nostra cursa ja que el diumenge és tancat.

Bé finalment es va donar la sortida per tots els atletes; era un recorregut duret, no molt, però va fer molta calor i això va fer que la duresa de la cursa augmentés, ha havia pista ampla, corriols, pujada, baixada, zones tècniques, dos avituallaments. A mes va resultar que el recorregut tenia molts canvis de direcció i això va fer que molta gent es perdés. D’uns seixanta que vam sortir nomes van ser contabilitzats els temps de 28 corredors, (2 atletesvng) el que dona una idea de la quantitat de gent que es va perdre.

Una vegada vam arribar tots i ens vam canviar, l’organització va preparar a la plaça d’on s’havia fet la sortida i arribada unes taules amb pa amb tomàquet, pernil, formatge etc per tal de fer un bon esmorzar desprès de l’esforç matinal, el que tots els corredors presents van agrair.

Quan la gent va acabar amb els entrepans l’organització va fer una entrega de trofeus i ja va acomiadar a tots els corredors.

Va ser un mati molt maco, i parlant els ATLETES a la tornada cap a Vilanova, les sensacions van ser molt positives. També volem manifestar el nostre agraïment als FONDISTES DEL PENEDÈS per enrecordar-se de nosaltres i voler compartir la seva cursa amb els ATLETESVNG.

1 comentari:

Anònim ha dit...

De conya la sortida, i la cursa, ens ho vam pasa d'alló mé be.
L'any proper, tornare a repetir si ens conviden.

Gonçal (Xalo)