ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dilluns, 15 de setembre del 2008

ELS CORREDORS DE FONS DE LA PLAÇA DE LA VILA PENGEN LA SENYERA PER LA DIADA


Hola a tothom,

Dijous, 11 de setembre, una petita representació de "Corredors de Fons de Vilanova i la Geltrú ... a les vuit a la plaça de la Vila" varem anar a penjar una bandera catalana a la Talaia (a dalt la torre de vigilància forestal). La "Diada" del 2007 fou la primera en la que varem fer aquesta activitat d'afirmació nacional i de memòria històrica; senzillament, una petita aportació en uns moments difícils on la nostra llengua i la nostra identitat està immersa en un procés de mestissatge i d'aculturació.

Visca Catalunya.

Enguany (l'any passat també ho varem fer) no va faltar el cant de "Els Segadors".

Adjunto unes fotografies per deixar testimoni gràfic.

Eduard

Nota: Una forta salutació al "Grup del Ramon" que varen celebrar la "Diada" fent un recorregut per la zona de "vilanoveta" i participant després d'un esmorzar de germanor.



1 comentari:

Unknown ha dit...

La Talaia dóna nom a la muntanya més emblemàtica del nostre terme municipal i també al centre excursionista local (AE Talaia).
Aquest és el segon any que hi anem a posar-hi la bandera de Catalunya.
M'agradaria -pensant en la propera "Diada"- que aquesta iniciativa fos compartida per tots els atletes populars que de forma habitual entrenen pels camins i corriols que envolten el cim de la Talaia.
Llenço aquí aquesta iniciativa en nom de la nostra agrupació.

També recordar a totes aquelles persones interessades en la pràctica esportiva de l'atletisme popular que tots els matins de dissabtes, diumenges i festius ens trobem ...a les vuit a la plaça de la Vila. Hi esteu tots convidats. Us esperem.
Eduard Montané