ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dimarts, 27 de gener del 2009

ATLETESVNG ENTRENAMENT 1 DE FEBRER

Per aquesta setmana tenim un Vilanova-Calafell-Vilanova i si algú te més marxa també n'hi ha. Adjunto e-mail que hem rebut de'n Xalo.

Tal com us vaig escriure la setmana passada l'entreno que us proposo és d'anada i tornada Vilanova-Calafell (pla i recte) per mantenir sempre un mateix ritme i pels que no vulgueu fer-lo tan llarg sempre podreu girar quan us sembli. L'objectiu és fer-ne 30km o acostar-nos.

El company Ramon (xterra) el diumenge passat em va comentar que hi ha un tram del passeig a l'alçada de Segur de Calafell (a la passarel·la de fusta) que està en obres, si això fos així i fos molt complicat travessar la riera jo proposaria girar en aquell moment i d'arribada a vilanova a l'alçada del tennis, veure el temps que ens falta per completar l'entreno i podríem acostar-nos al passeig marítim de Vilanova, donar el tomb pel Sabeco vell, pistes d'atletisme i parquing.

Ja comentareu si us sembla bé.

Sortida: lloc habitual parquing hospital ---> 8h

Salutacions

Gonçal (Xalo)

11 comentaris:

Lo Búfal ha dit...

Hola companys! Jo ahir vaig fer 25 km's des de Cubelles a Comarruga i puc dir que tot i que hi ha obres, aquestes no impideixen el pas ja que hi ha uns passadissos habilitats, això si, entre tanques metàliques.
M'agradaria venir però Granollers m'espera.
Salut i potes!

Unknown ha dit...

Hola Companys !!
Respecte al passeig maritim de Calafell, per anar poca gent, es pot passar per l'espai que han deixat per poder passar, ara bé, si ens trobem tant de gent com ultimament, es una mica fotut.
De totes maneres, per anar bé i tanquils, podem agafar el carrer Vilamar, que es paral.lel al passeig i a mes es de vianants.
CAP PROBLEMA; AMICS !!!

Unknown ha dit...

Osies, Búfal !!
Estás com una moto !!

Salut, company i que et vagi molt bé per Granollers !!

Lo Búfal ha dit...

Gràcies, lluiré la equipació de l'equip pel Vallès Oriental.
Salut!

Anònim ha dit...

epa!!!estic a galica menjant pulpet...jajaja,que vagi bé l'entrenament i també la mitja de granollers als qui van...
salut!

munta ha dit...

el anonim soci jo , no se que collons i fet.. jeje es el albarinyo..
adeu!

Anònim ha dit...

Hola companys. Suposo que arribareu a Cubelles pel camí, no?. Jo m'hi afegiré i faré un 25 amb vosaltres.
Si no heu d'arribar pel camí,sisplau, digueu-me per ón.
Salut i gràcies!!

carles ha dit...

bufal,
ets una màquina.
he estat al llit amb un gripassu considerable.avui sembla que ja estic millor. demà aniré a currar. si em recupero vindria a fer una tiradeta de 2h o 2'5hores..
sort a granollers!

Lo Búfal ha dit...

Llàstima, demá jo treballo per la tarda. Al matí surto a córrer a les 9:30. Dissabte treballo tot el dia i diumenge Granollers. Uf! A veure si planifiquem alguna coseta aviat.
Salut i potes!!!

Anònim ha dit...

Bona tarda Companys, Soc de Canyelles i estic preparan-me per la Marató, m' agradaría vindre aquest diumenge pero crec que le vostre ritme es superior al meu així que m' hauré d' espavilar ja que el meu ritme es al voltant de 5.30
salut i kms.
Andreu

Manuel Tintoré Maluquer ha dit...

Soc en Binoy. Vindre diumenge a fer la tirada de treinta.