ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dimecres, 14 de gener del 2009

XERRADA - PROJECCIÓ SAHARA MARATO 2008

"El proper dijous 22 de gener, a partir de les 19:30 al gimnàs Aqua de Vilanova i la Geltrú, l'atleta vilanoví Carles Escofet us convida a degustar un te saharaui tot veient el reportatge de la seva marató per terres africanes la passada edició de la "Sahara Marató".


També podreu comprovar com els 500 kgs de aliments, material escolar, mèdic i esportiu que va rebre dels vilanovins i vilanovines van ser entregats a les autoritats dels campament d'Smara.


En acabar es farà una taula rodona sobre l'esdeveniment esportiu i la causa solidària que va portar a aquest atleta a viure aquesta aventura en primera persona.

A més, des del mateix dia 22 i fins el 5 de febrer, es disposarà d'un lloc de recollida de material esportiu i material higienic (pastilles de sabó,

xampú...) que serà transportat als campaments amb la 15à Caravana d'Ajut Humanitari per al Poble Sahrauí gracies a la col.laboració de l'ACAPS-Vilanova i la Geltrú.


Animeu-vos a còrrer pel desert gaudint de la hospitalitat del poble saharaui.


No us ho perdeu!


Us hi espero.

GRACIES GRACIES

Carles

+34.619.37.12.40



1 comentari:

Lo Búfal ha dit...

Ei! Tinc un somni, i aquest és anar al desert a córrer, no se si a fer els Sabres o potser aquesta marató de la que no havia mai sentit parlar.
És molt difícil que pugui anar perqué aquell cap de setmana treballo.
Ja en parlarem.