ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

divendres, 6 de febrer del 2009

ATLETESVNG - NOTÍCIES DE LA SETMANA

Albert Pascual va aconseguir una meritòria tercera posició Campionat de Cross català veterà que va tenir lloc el cap de setmana passat a Vic. Victor Peña també hi va participar aconseguint la 20ena posició i l'històric Benet Nogales va acabar 19è de la seva categoria (majors 40 anys).

També volem informar-vos que els joves atletes del CEVG van participar a la cinquena jornada de promoció organitzada per la Federació Catalana d'Atletisme a Terrassa on van destacar Arnau Albà que amb un temps de 1min 53seg 02seg va ser el més ràpid dels corredors del club a la prova de 600 metres.

Dissabte 7 de febrer hi haurà el Campionat de Catalunya de Pista per a veterans.