ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dilluns, 23 de febrer del 2009

ELS ATLETESVNG JORDI ALMIRALL I JUAN JOSÉ SILVA INFANTE PARTICIPEN A LA CURSA POPULAR DE SANTBOI DE LLOBREGAT



En Juan José Infante (segon per l'esquerra fila de dalt) i en Jordi Almirall (quart per l'esquerra) han participat a la Cursa Popular de Santboi realitzada ahir diumenge.

Adjuntem els correus que hem rebut:

Hola Atletes...Em dic Jordi Almirall i soc aficionat a les curses populars de fons "10Kms i Mitjes-maratons". Amb alguns del grup ja em coincidit en alguna cursa i algun entrenament a les pistes.
El passat Diumenge, dia de comparses a Vilanova,vaig coincidir amb el Juan Silva, tambè d´ATLETESVNG, a la 24ª edició de 10km "Vila de Sant Boi".
Hi van participar vora de 900 corredors. Els primers 5kms. eran baixada i els 5 kms. següents de pujada. El meu temps va ser de 42m.06seg.(4.13/km).

Com que no duïem camara no vam poguer fer fotos, però he recuperat una foto de la San silvestre de Cunit on el Juan Silva - (2ºper dalt-esquerra)i Jo (4º per dalt-esquerra)tambè vam coincidir amb mès gent del grup.

(adjunto foto..)
Ens trobem a la Mitja de Cunit...i molta sort als que n´heu a la Marato de Barcelona.

Jordi Almirall.

Missatge que hem rebut de'n Juan José:

Soy el Juan Silva, hoy he ido a correr a Sant Boi y he conocido a otro atletavng, el Jordi Almirall, el ha terminado en 42' 05'' y yo en 43' 48'', en categoria policias he quedado el sexto.

No os puedo enviar fotos.

Un saludo,

Juan

1 comentari:

Lo Búfal ha dit...

felicitas als dos. Bones marques.
Juan, company, un saludo.