ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dimecres, 8 d’abril del 2009

ATLETESVNG - ENTRENAMENTS SETMANA SANTA

Bé companys amb l'objectiu d'evitar malentesos, he trucat personalment amb el Gàlvez i hem quedat d'acord en que l'entrenament de divendres a Olivella s'unifica en un de sol així que quedem a les 7,30h al Pàrking de l'Hospital per anar tots junts cap a Olivella, els que ho prefereixin es poden desplaçar directament a Olivella i surtirem tots plegats a les 8,00 de la placeta d'on es fa la surtida de la cursa habitualment per fer el circuit de la cursa.

Així doncs els entrenaments queden així:

Divendres: 7,30h Parking Hospital o 8,00 Placeta d'Olivella
Dissabte: 8,00 Parking Hospital per anar cap a la Masia Cabanyes (poder en cotxe) i fer circuit de muntanya direcció Canyelles i tornar pel camí que surt del Mas de l'Artís.
Diumenge: 7,45 Parking Hospital o 8,15 "Burger King de Cunit/Supermercat Intermarché" (recordeu que sortirem plegats amb els de Ribes pel Montmell).
Dilluns: 8,00 Parking Hospital Tirada llarga 30km o circuit alternatiu a decidir en funció dels que siguem de 1h 30min aprox.

Josep

9 comentaris:

Lo Búfal ha dit...

Bé, bé!!! Comencem a parlamentar i a posar-nos d'acord en temes importants. Això és bó.
Ei! Jo dissabte tinc sèries, però per la tarda, jejeje.
Salut i potes!!!

josep ha dit...

Jolin Búfal no pares xaval!! I on fas les sèries? Vols que m'apunti o qué. Pensa que si són curtes et puc destroçar que jo era velocista abans eh....!

Ignasi Maraton ha dit...

Ep Bufal, no pares, ets una maquina. Jo la tirada llarga la fare el dissabte, perque el dilluns m'he inscrit a la cursa de fons de Canovelles, m'han dit que esta molt be i fa temps que la volia correr.

Hola Josep, veig que la constitució del club va per bon cami, molt be¡¡¡
Salutacions a tots

Joan Josep ha dit...

Perfecte, demà a les 7:30 a l´hospital.

El dissabte per la tarda jo faré series com en Jordi, Veure Perdidos i Herois, uns capitols que tinc pendents.

Arreveure.

Lo Búfal ha dit...

Ostres, a Canovelles diuen que disfrutaràs, que és molt maca. Jo hi volia anar però la dona m'ha amenaçat de mort així és que...
Que vagi molt bé per allà.
Josep, encara no ho tinc clar d'on fer-les. Són de tres minuts a tope. Seràn unes 10 intercalant el temps de recuperació, 1'/3', uf!!
Demà xarrem.

Unknown ha dit...

Hola nois.
Dempodem concretar una mica el planning per dissabte i dilluns.

Per dilluns, podem anar pensant en fer una tirada "curteta" per poder fer gana per la mona.
Jo había pensat en fer l'antiga cursa de Moja.
No se que us sembla !!
Salut !

Xalo ha dit...

De conya pel fi de setmana,(completet no?)ens veiem dema i concretem disabte, diumenge i dilluns em sembla perfecte.

Xalo ha dit...

Hola de nou,jo el dilluns m'apuntaré al circuit alternatiu,ja que fer 30Km. per no fer la marató d'Ampuries pot ser per mi son mases.

Joan Josep ha dit...

Bona nit companys, M´he pres la llibertat de convidar a una amiga i atleta d´Olivella a fer la sortida amb nosaltres. Es diu Gemma i ens esperarà a la plaçeta d´Olivella a les 8. Alguns com en Bufal ja la coneixeu.

Arreveure.