ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dissabte, 1 d’agost del 2009

ATLETESVNG PARTICIPA EL PROPER 6 D'AGOST EN LA MARXA MUNDIAL PER LA PAU

Finalment un grupet de corredors del nostre grup han confimat la participació en la marxa mundial per la pau i la no violència, pel que finalment, organitzarem l'acte previst pel 6 d'agost en conmemoració de les víctimes per la bomba nuclear d'Hiroshima.

La marxa surtirà a les 21.00 h de la plaça peixateria i des d'atletesvng ens el prendrem com un entrenament solidari de 1 hora. Tenim previst fer aquest circuit:

Plaça Peixateria en direcció Ronda Ibèrica, Ronda Ibèrica fins a la rotonda dels Macdonalds cap a la dreta i Ronda Europa fins al port, tot el passeig marítim fins a les columnes, xalet del nin amunt per l'ortoll fins a darrera dels franciscans, agafariem novament la Ronda Ibèrica.

A partir d'aquí baixarem per Josep Coroleu, fins a Peregrí Ballester, Plaça del Mercat, C/Colom i acabarem a la Plaça dels Carros (Soler i Gustems).

Allà farem una encesa d'espelmes simbolitzant el signe de la Pau i un breu parlament a càrrec del grup de la Marxa de la Pau del Garraf.

Aquest circuit simbològicament representa un tomb al perímetre d'abast de la bomba que va ser de 12 km en un radi circular de 1.6 km.

Encara esteu a temps de participar-hi enviant un e-mail a info@atletesvng.org.

Ens tribarem a partir de les 20,30h a la plaça peixateria, podeu venir amb l'equipament oficial però no és obligatori, ja que la marxa és oberta a tothom, els participants rebran un dorsal exclussiu i únic per aquest acte imprès amb el logotip de la Marxa Mundial.



6 comentaris:

Xalo ha dit...

Jo si m'ho puc muntar també sumaré. Possiblement ens veiem.

Anònim ha dit...

jo també

Jose ha dit...

Yo también me apunto. A las 21:00 es una buena hora.

Cosme ha dit...

Es molt probable que també m'hi apunti. Ja ens veurem

munta ha dit...

ho sento, no puc anar!!

Quim del Rio ha dit...

jo vindre!