ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

diumenge, 18 d’octubre del 2009

MARATÓ DEL MEDITERRANI


Avui s'ha disputat la Marató del Mediterrani on hi ha participat el nostre company Búfal Voraç que malgrat acabava de surtir d'un bon encostipat l'ha finalitzada en 76ena posició amb un temps de 3h 27min que malgrat està lluny dels seus cronos habituals de 3h te igualment molt de mèrit.

El Vilanoví Manuel Tintoré també ha participat aconseguint la seva marca personal amb un temps de 3h 21min arribant en 61ena posició.

El guanyadora ha estat l'atleta marroquí Otmane Btaimi que ha fe la millor marca de la prova amb un temps de 2h 19min 40seg i ha tret més de 20 minuts al segon classificat.

4 comentaris:

juanma ha dit...

enhorabona a tots dos 42 kms casi na,
si no recordo malament pel Bufal suposa haver fet totes les maratons de Catalunya,oi Bufal?
estas fet un crack enhorabona

munta ha dit...

Felicitats!!sou uns craks..

Lo Búfal ha dit...

Juanma, no he trobat els resultats teus. Suposo que tot aniria bé, oi?
Salut!

Juanma ha dit...

si va anar força be Bufal, vaig fer marca personal 35:52 i vaig entrar el 18 a la generalper cert el crack que va guanyar la marato hagues guanyat les tres curses, la de 10, la mitja i la marato, al deu va arribar amb el guanyador el Benito Ojeda, i despres va fer el 32 kms restants en solitari.