ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dijous, 12 de novembre del 2009

ATLETESVNG.ORG - 42195 VISITES

Avui a les 24h la nostra web haurà fet la seva primera marató doncs el comptador de visites ja haurà superat el número 42.195.

El 22 de maig passat vam arribar a les 21097 visites per tant aquesta segona mitja marató l'hem realitzat en menys de 6 mesos.

Tenint en compte que la primera mitja marató la vam fer en 9 mesos vol dir que la mitjana de visites s'ha incrementat en un 33% més entre la primera mitja i la segona.

Per tant la mitjana de visites mensuals ha passat de 2344 a 3516 i la mitjana diaria de 78 a 117.

Bé si més no anecdòtic! i també senyal que la web cada cop interessa a més gent.

Aviat us sorprendrem amb nous post, noves fotos, nous videos, nous patrocinis per tal d'ajudar dins de les nostres possibilitats aquest esport tant bonic com és l'atletisme.

Esperem com no les vostres suggerències per millorar el contingut de la web i com no les vostres crítiques de les coses que no us agradin o que penseu cal millorar.

Recordar-vos que el correu que hi ha disposició de tots els lectors per enviar els vostres missatges és info(arroba)atletesvng(punt)org.