ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dilluns, 21 de desembre del 2009

CLASSIFICACIONS MITJA DEL ESPIRALL XXX

Clickeu aquí per accedir a les classificacions de la mitja del Espirall realitzada ahir.

Pedro Ortega del CA Tarragona i Cerasela Pasa del Medilast. Guanyadors de la Mitja Marató de l’Espirall disputada ahir a Vilafranca del Penedès.

La AA VV de l’Espirall ha valorat molt positivament el desenvolupament de la 30ª edició, destacant, entre d’altres el fet sobrepasar les expectatives de 800 corredors, i assolint, altre vegada, una magnifica organització gracies a la participació dels voluntaris.

Pel que fa als integrants del club C.A. Atletesvng.org vam aconseguir dos podis en categoria júnior de la mà de'n Guillem Font i Albert Cladera (2on i 3er classificats respectivament).

En aquest cursa gran part dels nostres corredors els trobareu inscrits com a Centre Arnau degut al patrocini rebut per part d'aquesta entitat per la inscripció d'aquesta cursa.

Cal destacar també els temps de Carles Escofet (1h 25min 41seg) 81è, Luis Callejón (1h 28min 38seg) 134è, Joan Carles Caballero (1h 29min 26seg) 147è, Toni Gordo (1h 30min 2seg) 154è i Cosme Pon (1h 30min 26 seg) 163è.

Els altres temps i corredors del notre club arribats a meta han estat els següents:

Manuel Gallardo 1h 31min 41seg (199è), Jordi Almirall 1h 35min 58seg (283è), Gonçal Diaz "Xalo" 1h 38min 27seg (356è), Cándido Canales 1h 43min 45seg (497è), Wim Van den Nest 1h 46min 53seg (556è).

L'Albert Muntaner malauradament no es va trobar bé en els moments abans de la cursa i va haver d'abandonar.

Guillem Font (1h 32min 52seg) i Albert Cladera (1h 33min 49seg) 2on i 3er classificats en categoria júnior.
Pòdium categoria júnior

Fotos de família de la trobada d'ahir diumenge del grup de corredors que vàren anar a Vilafranca junt amb el grup de corredors que es van quedar al entrenament muntanyenc de Vilanova.