ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dimecres, 23 de desembre de 2009

CRONOPIC - 26 DE DESEMBRE


En Carles Escofet ens ha fet arribar aquesta proposta d'entrenament/competició contrarellotge pels que volgueu "marxa" per Sant Esteve.

Estem preparant la segona edició de la CronoPic, la festa del club que fem cada any el dia de Sant Esteve. Ja sabeu, una cursa skyrunner amb dues mànigues contra el rellotge, encara que el nostre cel no superi els 300m de desnivell, però es que tampoc cal abusar, no més depurar una mica el cos de toxines per continuar amb els excessos nadalencs.

Atenció, aquest any canviem de pic. Anirem a fer la trialera del Montgros. Ja sabeu doncs on anar a entrenar covards!

Properament concretarem l’hora, però podeu anar apuntant-vos enviant un correu al ceazimut@gmail.com per tal que puguem anar organitzant les sortides.mes info a http://ceazimut.blogspot.com/2009_11_01_archive.html

Carles

2 comentaris:

carles ha dit...

jo ja he enviat un email a l'organització.
aviam que em diuen...

carles ha dit...

aquest matí hem estat uns 12 corredors....sota la pluja hem fet dues manegues pujant el montgros....cada cop que hi pujo sembla que tingui més metres!!!!