ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

divendres, 19 de març del 2010

OBERTES LES INSCRIPCIONS PER LA CURSA DE LA TALAIA.THE "PATILLERO" RETURN



En aquest enllaç trobareu la butlleta d'inscripció per a la Cursa de la Talaia d'enguany que com ja sabeu es cel·lebrarà el proper diumenge 18 d'abril a les 10.00h

Per als socis d'atletesvng.org la organització ens ha ofert un descompte de 1 euro (independentment de la cursa escullida) per a totes les inscripcions que es realitzin abans del 10 d'abril de 2010.

A mes l'empresa Telematic subvencionarà amb 4 euros extra tots els associats al nostre club que s'apuntin abans del 10 d'abril de 2010 aquesta cursa. Així que la cursa curta si esteu federats la podeu còrrer per "la patilla".

Per accedir a la promoció cal omplir la butlleta d'inscripció i fer-la arribar per e-mail a info(arroba)atletesvng(punt)org o per Fax al 938142334. Recordeu adjuntar còpia de la llicència federativa els que estigueu federats.

Cal també que junt amb la butlleta d'inscripció ingresseu al compte del club els següents imports:

Club Atletisme AtletesVng.org 2081-0063-50-3300034475

- Zero Euros si sou socis d'atletesvng.org feu la cursa curta i esteu federats.
- 5 Euros si sou socis d'atletesvng.org feu la cursa curta i no esteu federats.
- 7 Euros si sou socis d'atletesvng.org feu la cursa llarga i esteu federats.
-10 Euros si sou socis d'atletesvng.org feu la cursa llarga i no esteu federats.

I no oblideu visitar i registrar-vos a la nova botiga virtual de Telematic:

http://www.telematiconline.net

1 comentari:

Wim ha dit...

Hola,

Hace una semana me inscribí a los 10km. Por mala suerte estoy lesionado y estaré hasta mayo sin poder hacer ninguna cursa y/o entreno. Podrías aprovechar mi dorsal para alguien del club a quien le pueda interesar participar?
Gracias,
Wim