ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dimarts, 27 d’abril del 2010

X QUART I MITJA MARATÓ DE TÀRREGA

En Carles Escofet ens ha fet arribar informació d'aquesta mitja que es realitzarà el proper diumenge 9 de maig a Tàrrega. L'enllaç al web de la cursa clickeu aquí.

Falten gairebé 15 dies per a la celebració del X Quart i Mitja Marató Ciutat de Tàrrega-3r Memorial Eduard Garcia Piqué, que es celebrarà el diumenge dia 9 de maig de 2010

Gaudeix amb nosaltres amb les seguents propostes per al corredor:

-Font de xocolata amb broquetes de fruita: volem celebrar el nostre 10e aniversari, com a club i com a edició de cursa amb tots aquells corredors que participin en la cursa de l’edició del 2010. Es per aixó que situarem una font que brollarà xocolata de manera ininterrumpuda on hi podrem sumergir les broquetes de fruita de l’Urgell preparades per l’ocasió.

-Animació musical amb els “Youngers”: els corredors, al seu pas per la veina població de Vilagrassa comptaran amb l’animació d’aquest jove grup de percussió.

-Piscina de gel rehabilitadora de cames: despres de l’esforç de la proba, tot aquell participant que ho desitgi podrà utilitzar aquest servei per reposar les cames. La piscina estarà situada al mig de la plaça del Carme.

-Foot Point: gràcies a la col.laboració del Centre Podològic Tàrrega, tot aquell que ho desitgi es podrà realitzar un diagnòstic dels peus i de la petjada sense compromis i de forma anònima i gratuita.

-Granissat de Llimona: es ja un clàssic de la nostra cursa arribar a meta i trobar-se una barra lliure de granissat de llimona, fresquet, ofert gentilesa de La Jijonenca.

-Cóc de Tàrrega: conegut popularment com “coques de recapte”, a Tàrrega en diem “Còc” a la barreja colorista que esdevé de sumar l’escalivad amb arengades, botifarra, o tomata....Ofererim la posibilitat de tastar aquesta especialitat culinaria de casa nostra.

-Zones humides: a fi de sufocar les primeres calors del mes de maig hi haurà punts durant la cursa, degudament senyalitzats, en els que els corredors rebran una refrescant pluja d’aigua fina a mode d’humificador.

-Bossa del corredor especial 10e aniversari: Dins la bossa que donarem al corredor que arribi a meta, plena d’osequis i regals hi trobareu un capsa d’Albades, galetes típiques de la ciutat de Tàrrega. La galeta va néixer inspirada en les referències a la Mare de Déu de l’Alba, patrona de la ciutat, i a les cançons que, durant l’Edat Mitjana, els antics joglars cantaven a la matinada a les joves de la vila. Precisament, aquesta tradició ha donat lloc a l’espectacle Una Cercavila Nocturna per la Tàrrega Medieval que es representa en el marc de la Festa Major de Maig. Estan fetes amb clara d’ou, sucre, cacau i pols i gra d’ametlla. També hi haurà un regal “tèxtil” commemoratiu dels 10 anys de la cursa i del nostre club.