ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

divendres, 9 de juliol del 2010

EL JORDI I L'ENRIC ES "CASQUEN" 96KM EL PASSAT CAP DE SETMANA

Doncs si apreciats lectors i lectores com qui no vol la cosa, i com diu el refrany "ni cortos ni perezosos" en Jordi Massana i l'Enric Coromines van realitzar dissabte i diumenge passat la clàssica Cursa Núria-Queralt de 96 km. Felicitats sou uns cracks!


El passat dissabte i diumenge, l ' Enric Coromines i en Jordi Massana varen participar a la classica Nuria-Queralt.
Enguany, la distancia a completar 96 km i 9500 de desnivell acumulat, amb sortida al Santuari de Nuria i arribada a  Berga.

Objectiu: Arribar a Berga com sigui.

L inici a les 16h de dissabte des de Nuria amb incertesa, degut a la pluja i alguna petita pedregada i com no a muntanya, llamps i trons. En el desenllanç de la cursa, forces quilometres de tranquilitat durant la tarda i tota la nit  i ja de matinada, quan les cames ja començaven a pesar i els KM a passar factura, tempesta al canto.


De 370 que varen prendre la sortida, finalment 235 ben xops aconseguien la seva fita, entre els quals, l' Enric i en Jordi.

L ' Enric,despres de perseguir-ho un parell d' anys, arribava a Berga amb 21h30'  i 133e i en Jordi Massana, amb 16h30 i 13e en ordre d arribada.

De regal una bona llonganissa i cap a casa !

Adjunto foto moments abans de la sortida,

Salut i cames!!

3 comentaris:

Ignasi Maraton ha dit...

Moltisimes felicitats, sou dos autentics craks¡¡¡, acabar aquesta cursa es un autentic repte, es durisima. Makines!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Enhorabona, sembla guapa, potser de cara a l'any vinent m'hi animo i tot. ^^ felicitats.


Guillem.

Enric ha dit...

És molt més important el coco que la força. Aquest any vaig tenir la sort d'anar tota l'estona amb un company a un ritme molt semblant al meu, i se'm va fer molt més "lleugera" que en les intents anteriors.