ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dissabte, 17 de juliol del 2010

XXII CURSA POPULAR DE CANYELLES 2010 - CRÒNICA ATLETESVNG.ORG

Aquesta tarda s'ha realitzat puntualment a partir de les 18,00 la XXI Edició de les Curses Populars Infantils, júniors i absolutes amb nombrosa participació d'atletes del Garraf i del Penedés.

La cursa absoluta ha estat un frec a frec entre 3 corredors: Daniel Serra, Albert Pascual i Raul Crespo que han completat junts la primera volta al circuit de 3km i mig. Durant la segona volta l'atleta Raul Crespo del Pratenc ha incrementat el ritme però no s'ha pogut desempallegar ni del Daniel ni del Albert que a 1 kilòmetre i mig de la meta s'han quedat sols.

Segons ens ha comentat en Daniel a partir de llavors el "peix ja estava venut" o "quedaves primer o quedaves segon" així que com ha vist que podia guanyar a 1km de meta ha forçat la màquina i ha aconseguit imposar-se amb un impressionant crono de 25 minuts justos, mentre que l'Albert entrava 5 segons després amb un temps de 25min 5seg, que també és una esplèndida marca. En Raúl Crespo ha entrat tercer amb un temps de 25min 58 segons.

Tenint en compte el recorregut total de 7km de la cursa combinada amb asfalt, cros i pujades i baixades trencacames la veritat és que el ritme que han aconseguit aquests corredors és molt lloable.

Com ja sabeu Daniel Serra és un corredor sitgetà associat a AtletesVng.org i aviat el veurem fent curses  de groc a més de les triatlons i duatlons que habitualment fa amb el Club Triatló Sitges.
A més en Toni Suárez també d'AtletesVng.org ens ha donat una altra alegria entrant primer en la Cursa Júnior amb un brillant temps de 13min 41seg.

A destacar també la cinquena posició absoluta de Juan Manuel García que avui s'ha penjat la groga, malgrat el seu compromís com a federat amb el Pratenc i ha demostrat així que aquest club també és el seu club. Felicitats Juanma!.

I com no la setena posició del incombustible Jordi Massana que avia't el veurem fent un cursa trail a Benasque i que avui ha vingut a escalfar una mica els motors per no quedar-se lent a la Trail...

Per completar la bona jornada atlètica d'avui hem estat també el club més nombrós que ha participat amb  prop d'una vintena de corredors i corredores, dels que una gran majoria anaven amb l'equipament del club.

Us deixem aquesta foto amb alta resolució on hi trobareu una bona part dels corredors del club que hi han participat.
D'esquerra a dreta i de dalt a a baix l'Andreu, en Josep, en José M., en Jordi, en Josep, en Toni, en Cosme, en Xalo, en Juanma, en Paco Blanco, en Paco (pistes), net de l'Andreu, filles del Josep, filla de'n José M. Bea, fills d'en Búfal, en Búfal, el "Gran Gàlvez", en Diego, amic del Diego i filla d'en Paco Blanco.

En els propers dies penjarem més fotos i documentació que anem rebent d'aquesta cursa. Salut!