ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dilluns, 25 d’octubre del 2010

Cursa de la Dona

Aquest diumenge AtletesVNG.org ha estat present a la Cursa de la Dona de Barcelona.

Dues atletes del noste Club, la Montse i la Mª Carme, han participat en aquets multitudinaria cursa organitzada per a recollir fons per lluitar contra el cancer de mama.

En un matí en el que coincidien moltes curses, més de 10.000 corredores van participar en aquesta prova que va guanyar contra pronostic l´atleta Mª Carmen González(18:14) que va entrar davant de la olímpica Maria Vasco(18:29). En tercer lloc va entrar la corredora Marta Camps(18:38).