ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

diumenge, 20 de març del 2011

CLASSIFICACIONS CURSA DE FONS DEL MARGALLÓ OLIVELLA 2011

clickeu aquí per accedir-hi.

clickeu aquí per accedir al àlbum complert de fotos (facebook).

Fotos de Família
D'esquerra a dreta i de baix a dalt Cosme Pon, Toni Suárez, Guillem Font, Cristina González, ..... , Victor Peña, Paco Lobo, Jordi López, Vinyet Noguero, Josep Jané, Maria Jané, Gonçal Díaz, Andreu López, Toni Gordo amb el seu fill, Josep Valldosera, Candido Canales, Joan Alba, Búfal Cabau, Wim Van den Nest, Vincent Schmitt, Manel Megías.

Pel que fa a la cursa tot perfecte: la distància ni molt llarga ni molt curta (13km), ni molt dura  ni molt plana (desnivell equilibrat), bona organització on no ha mancat cap detall fins i tot les fustes i camins alternatius que la organització ha preparat per les zones amb molt d'aigua al terreny, dos avituallaments líquids, la botifarra del final estava boníssima, cursa cronometrada amb xip groc com cal, samarreta tècnica de record de bona qualitat, la bona gestió del parking, un speaker de luxe com en Gran Gàlvez i com no els massatges  del Centre Arnau al final de la cursa per relaxar la musculatura. En definitiva INSUPERABLE!. L'any que bé tornem segur i us la recomanem!.

Pel que fa a la competició 248 participants han arribat a meta, el guanyador ha estat en Raül González competint per un club de castelló el C.A. Golfland amb un temps de 45min 32seg. En fèmines la guanyadora ha estat la nostra companya Vinyet Noguero amb un temps de 55min 2seg.

Pel que fa als altres participants d'atletesvng.org a destacar també la quarta posició de'n Victor Peña 46 min 53 seg , la 18ena de'n Vincent Schmitt 53 min 27seg, els joves Guillem Font i Toni Suarez que han entrat 28è i 30è amb uns temps de 54min 27seg i 54 min 40seg respectivament i com no la victoria de la Vinyet que ha entrat acompanyada d'en Búfal amb un temps de 55min i per acabar no ens podem obildar del veterà e incombustible Joan Albà 43è amb un temps de 56 min 10 seg. La resta d'incomptables participants del club han anat entrant paulatinament a partir de llavors tancant brillantment la nostra participació Cristina Gonzàlez 25ena en categoria femenina amb un 1h 13min 46seg.


1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola gent, tinc entès que hi ha una marató per equips, i m'agradaria formar part d'algun equip, si hi ha algun grup que necessiti algun atleta poden comptar sens dubte amb mi. Digueu-me algo plis.

Guillem Font.