ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

diumenge, 2 d’octubre del 2011

INFORMACIÓ IMPORTANT FEDERACIÓ CATALANA D'ATLETISME

Aquest mes d'octubre es el mes en que podeu afiliar-vos a la Federació Catalana d'Atletisme per realitzar les competicions oficials de la temporada 2011-2012. Recordeu el següent:

- C.A. AtletesVng.org està federat a la FCA pel que si us apunteu com a corredors/es del club podreu accedir a millors preus que com a independents.
- Si és el primer any que us federeu abans heu de fer la revisió mèdica d'aptituds al Hospital Sant Antoni Abat (Ume - Dr.Padilla) o bé al Centre Mèdic Segur (Segur de Calafell).
- Al federar-vos disposeu de cobertura mèdica en cas de lesió i de preus molt especials de l'assegurança mèdica de l'Aliança.
- Si aconseguim federar prous atletes com per realitzar alguna competició oficial podriem accedir com a club a alguna subvenció des de la Federació. Clickeu aquí per accedir a la taula de subvencions.

Abans que acabi el periode d'inscripcions des del club farem un viatge a Barcelona amb tots els expedients que hàgim recollit per evitar-vos el desplaçament.

Per a més informació respecte aquest tema contacteu amb Toni Gordo (Centre Arnau) al telf. 938141455.


El dia 13 d'octubre assistirem a una reunió a la Federació Catalana d'Atletisme per tal de confirmar els preus de les llicències 2011-2012. De moment clickeu aquí per accedir a la informació que es disposa d'aquest tema.