ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dimecres, 21 de desembre del 2011

Entrenaments de cava i torró

Hola companys, l' altre dia parlant amb alguns companys, vàrem comentar de fer alguns entrenaments aquests dies festius, per pair millor els caves, torrons i polvorons ademés de mantenir amb una mica de dignitat l'estat fisic per properes curses. Aquí teniu la proposta:


Disabte día 24: (Nit de Nadal)

Quedada a les 8:00, al parquing de l'hospital per fer un circuit de 1h.15' +/-

Podríem anar direcció Talaia per mas Torrat fent el bosquet i des d'allà seguir a trobar el camí de les mesquites per darrera i baixar per l'Artis fins el parquing. (camí ample i fàcil, només hi ha un trocet de 300mts. de corriolet)


Diumenge día 25: (Nadal) jeje

Quedada a les 9:30, al parquig de l'hospital o 9:45, directament al Caprabo de Sitges, per fer la Trinitat, 1h.20' +/-

Ja sabeu, pujar laFita, a la dreta fins l'ermita i tornar desfent el camí. (camí ample i pista forestal)


Dilluns día 26: (Sant Esteve)

Quedada a les 7:45', al parquing de l'hospital o a les 8:00 directament al mini parquing del pantà, per fer los Rosales, 1h.25'/1h.30' +/-

Sortim pel camí per dintre del pantà, pujada dels francesos, caminet paral-lel a la carretera asfaltada de Clariana, baixar per corriol fàcil fins los rosales, tornem pujant per la pista ampla, agafem de nou el corriol paral-lel a la carretera de Clariana, baixem pels francesos i cap als cotxes. (pistes i camins facils).


Salut,i ens veiem companys, comisió d'entrenaments

Bon Nadal