ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dijous, 15 de desembre del 2011

VARIOS SETMANA I RECORDATORI ASSEMBLEA

Aquest diumenge es va realitzar la Mitja Marató de l'Espirall, el guanyador ABDERRAHIM EL JAAFARI de 28 anys va batre el record absolut de la prova amb 1h 5min. Clickeu al enllaç per accedir a la classificació. Del club hi van participar en Diego Muñoz i en Josep Valldosera.

Clickeu aquí per accedir a la classificació

Sembla ser que el 31 de desembre estarà atapeït de curses ja que també es realitzarà la Sant Silvestre de Cunit. Clickeu aquí per accedir a la info d'aquesta cursa.

La Montserrat Gelabert vol felicitar al nostres companys Munta i Pep Amat per mitjà d'aquest blog. Us deixem el e-mail rebut:

Hola bona tarda!!
Vull felicitar al Munta per la gran marca que ha fet,volia baixar de 3,30 i va fer 3,28 es veu que el vi de Malaga li va donar força.
Felicitats Munta ,ets una maquina ,ara per el 3,15...............
Tambe a el Pep Amat que va fer 3,13 a la marato de Valencia i 3,20 a la setmana seguent a Malaga amb el Munta,vaya duo..........
Finalment us recordem que tenim una assemblea del club aquest divendres a les 19,00h al Molí de Vent. Anirem per feina a veure si ens dona temps d'apropar-nos al sopar de Canyelles.