ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dilluns, 9 de gener del 2012

SANT SILVESTRE DE CUNIT

Ja fa dies que en Cesc Gallardo ens havia enviat informació de la Sant Silvestre de Cunit però el mail rebut s'havia quedat "al calaix". Disculpeu el retard.

El passat 31 de desembre es va celebrar la XI Cursa Sant Silvestre de Cunit, de 5km que començava i acabava al Pavelló Els Joncs i transcorria pels carrers del poble. Una bona cursa per fer marques, ja que era un perfil molt pla, un circuit força ràpid.

Segons l'organització, la participació va voltar els 700 participants, dels quals 550 eren adults (450 homes i 107 dones) i la resta van participar a les curses de ‘minis’ i infantil, prèvies a la cursa de 5000m.

La Cursa gran la va guanyar l’atleta del Vilafranca Abderramak Samouni que va fer els cinc quilòmetres pel circuït urbà dels darrers anys amb un crono de 15 minuts i 33 segons.

Hi havia una bona representació d'atletes del Club Atletes VNG. Jo vaig fer un temps de 17:10 quedant en setena posició. No he trobat la classificació, però vaig veure un quants companys del Club a l'arribada.

Us adjunto un parell de fotos de la cursa.