ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

diumenge, 15 de gener del 2012

ÚLTIMES NOTÍCIES SANT SILVESTRES 2011

Després d'uns dies de desconnexió per motius laborals us posem al dia de les darreres notícies del club:

Bon paper dels nostres corredors a les Sant Silvestres del dia 31 de desembre:

A la Milla de Canyelles en la seva primera edició i amb uns 190 inscrits el guanyador va ser Benito Nogales amb poc més de 5 minuts seguit de'n Javier Sànchez. La nostra associada Gemma Font va ser guanyador en categoria femenina. Bon paper també de'n David Ruiz Cuadra (10è) i Josep Jané (16è). Clickeu Aquí per enllaçar amb la noticia publicada a Vilanova Digital.

 Foto poc abans de la sortida de la 1er Milla de Canyelles (Sant Silvestre)

A la Sant Silvestre de Roquetes també en la seva primera edició i amb nombrosos participants del club, Albert Pascual corrent per AtletesVng va guanyar la prova amb autoritat.

D'esquerra a dreta i de dalt a baix Josep Jané, Albert Pascual, Pitu Roig, Carles Escofet, Joan Escala i Familia, Diego Muñoz i dona, Paco Blanco, Joan Carles Caballero i Gonçal Diaz (Xalo).

En aquest enllaç podreu trobar fotos d'aquesta cursa procedents del facebook d'en Xalo

Finalment a Cunit a destacar la participació de Cesc Gallardo (7è) i  John Gregory que va arribar també en les primeres posicions, encara que malauradament no disposem gens d'informació d'aquesta cursa ni del total d'atletes del club que hi van participar. No se si hi ha algun lector que ens pugui ajudar i explicar-nos com va anar.