ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dissabte, 18 de febrer del 2012

DECATHLON ORGANITZARÀ EL PROPER 1 D'ABRIL UN CURSA DE 10KM "LA DECARUN"


 Us informem en prímicia que Decathlon ja ha posat en marxa tota la màquinaria necessària per organitzar el proper diumenge 1 d'abril una cursa de 10KM a Sant Pere de Ribes. La sortida serà des de les instal·lacions de l'empresa a l'Avinguda Garraf en un circuit de dos voltes idèntiques de 5km.

A més la "Deca Run" serà una cursa gratuïta i oberta a tothom amb capacitat física de fer-la i estarà cronometrada amb xip. Hi haurà avituallament líquid al Km.5, i sòlid i líquid a l'arribada, així com diversos obsequis cedits per l'empresa a tots els participants.

AtletesVng.org organitzarà uns entrenaments dirigits a tots aquells runners que volguin preparar-la una mica les dos setmanes anteriors a la realització de l'esdeveniment els dilluns, dimecres i divendres de 19,30 a 20,30h sortint del Decathlon i en direcció a les pistes d'atletisme on els participants podran fer sèries i exercicis físics dirigits per els entrenadors d'atletisme Joan Ramon Gàlvez i Carles Lloveras.

En els propers dies us anirem ampliant la informació d'aquesta cursa i de les activitats complementàries a la mateixa.Aprofitem la vinentesa per felicitar a l'empresa Decathlon per aquesta iniciativa!.