ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dilluns, 16 de febrer del 2009

ATLETESVNG - INSCRITS AL MARATÓ DE BARCELONA

Tal com va proposar en Joan Josep tots els atletes de vilanova inscrits a la Marató de Barcelona podeu deixar un comentari en aquest post per si voleu pujar junts el mateix dia o el dia abans. Recordeu que aquesta prova es disputarà el proper 1 de març. Ja gairebé hi som!!.

2 comentaris:

Xalo ha dit...

Aprofitant l'entreno del cap de setmana, podríem comentar com ens organitzem per la marató de barcelona (tren, cotxes...)

Sobre el nom del club, a mi ja m'agrada tal qual, però sí que podria fer referència a la comarca del Garraf per tots aquests companys que no viuen a Vilanova, inclosos els que viuen fora del Garraf (com el Xavi, el Ramon, el Valdiri...). Per exemple, el nom de Garraf-Baix Penedès a la samarreta.

Anònim ha dit...

Jo proposo de nom, pequè no porti més polèmiques, (diverssosatletes Garraf i Penedès). Em sembla massa senzill però us asseguro que faria furor :).

Guille.